Objavljeno

Konstruktivni principi koji unapređuju život

TIM Centar i ove godine u saradnji sa Kulturnim Centrom Novog Sada realizuje razvojni projekat “Budi Bolji”. Već četvrtu godinu zaredom svi naši zainteresovani sugrađani imaće priliku da prisustvuju besplatnim predavanjima na kojima predstavljamo konstruktivne principe unapređenja kvaliteta života. Kao i do sada, predavanja su usmerena na vitalne aspekte funkcionisanja na poslu, u partnerskim odnosima, u porodici i prema sebi.

Ciklus započinjemo 13. oktobra, predavanjem usmerenim na unapređenje našeg poslovnog funkcionisanja koje drži Dragana Okanović, psiholog, edukator i konsultant iz oblasti ljudskih resursa. Dragana će pričati na temu Lepše je sa (organizacijskom) kulturom. Kako uskladiti lične i kompanijske vrednosti?“.

Decembar mesec posvetili smo realizaciji ciljeva. Naše drugo predavanje na temu „Budi bolji samom sebi – Od laganja (samog sebe) do odlaganja“ drži Jana Kukić, psiholog, edukator i konsultant iz oblasti ljudskih resursa. Predavanje se održava 8. decembra i namenjeno je svima koji žele da svoje ciljeve ne odlažu ponovo za narednu godinu.

Ukoliko želite da unapredite svoje funkcionisanje u domenu roditeljstva, naše treće predavanje je upravo namenjeno tome i održava se 9. februara. Olja Dukić i Jela Srdanović Maraš, specijalisti medicinske psihologije, psihoterapeuti i edukatori govore na temu: „Dileme u roditeljstvu: kako izbeći osećanje krivice?“.

Poslednje predavanje u ciklusu održava se na proleće, koje smo rezervisali za temu ljubavi, tj. partnertnerske relacije. Ako vas interesuje Koji je put do zdrave veze?”, dođite na predavanje 6. aprila, koje drži Dragana Jelić, psiholog, edukator i konsultant iz oblasti ljudskih resursa.

Predavanja počinju u 19h, u Kulturnom Centru Novog Sada,

u ulici Katolička porta 5.

Napišite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovaj sajt koristi Akismet da bi sprečio spam.- Saznajte kako se podaci iz Vaših komentara obrađuju.