Objavljeno

TIM Centar je za vas pripremio nov trening na temu work engagement-a na kome možete da saznate više o ovom fenomenu i naučite konkretne strategije za podsticanje engagement-a u vašim organizacijama. Više o ovoj temi, možete pročitati u tekstu „Epidemija koju želite u vašoj organizaciji“.

Zašto smo se opredelili za ovu temu?

U aktuelnim psihološkim istraživanjima često se ističe značaj work engagement-a za produktivnost pojedinca i kompanija. Ovaj trening koncipirali smo tako što smo ukrstili rezultate najnovijih istraživanja sa iskustvima iz naše biznis prakse, kako bismo vas detaljno upoznali sa ovim fenomenom i konkretnim stategijama za podsticanje engagement-a kod zaposlenih.

Pitanja na koja ćemo dati odgovore:

  • Šta je work engagement? (kako se definiše, kako ga prepoznajemo i šta ga razlikuje od ostalih bliskih psiholoških fenomena u organizacijama)
  • Koji faktori utiču na izraženost enagagement-a? (analiza individualnih i sredinskih faktora u organizacijama koji utiču na engagement zaposlenih)
  • Na koji način je moguće uticati na work engagement? (konkretne strategije na individualnom i organizacijskom nivou koje podržavaju i razvijaju engagement)

Kome je trening namenjen?

Trening je namenjen menadžerima kompanija i HR stručnjacima.

Kad i gde?

8. novembra, 09 do 17h

In Hotel, Bulevar Arsenija Čarnojevića 56, Novi Beograd

Trening vode psiholozi, konsultanti i treneri Milica Novkov i Dragana Jelić.

 

Cena treninga: 160 eura, u cenu su uključeni materijali za polaznike, ručak i osveženje na pauzama

Prijave na trening pošaljite do 31.10.2017. na office@timcentar.rs a za dodatna pitanja, stojimo vam na raspolaganju na broj telefona 065 661 5812