Objavljeno

Ukratko o treningu: promišljeno, praktično, interaktivno i zabavno.

Kreativnost u organizacijama se intezivno proučava poslednjih tridesetak godina, a poslednjih par godina se sve više prepoznaje njen praktični značaj. Ona je preduslov za inovativnost i predstavlja najvažniju komponentu održanja kompetitivne prednosti u savremenom poslovanju. Sve one reči teške za izgovor poput „enterpreneurship“ i „intrapreneurship“ je sadrže u svom objašnjenju, a mi ćemo vam predstaviti kako i da je upotrebite. Pristupajući temi na individualnom, timskom i organizacijskom nivou zajedno ćemo pronalaziti mogućnosti za akcije koje vode podsticanju kreativnosti i inovativnosti u kompanijama.

Predstavićemo vam šta je potrebno da bi zaposleni razvijali kreativnost i zašto kada to znaju, to i ne rade. Zajedno ćemo analizirati šta je to u timskom okruženju što je podstiče ili blokira i šta je potrebno da uradimo da bi je bilo što više. Skeniraćemo organizacijske strukturu, procese i kulturu kako bismo utvrdili gde može da se „poseje“ seme kreativnosti.

Da li ste spremni za avanturu?

Kome je trening namenjen?

Svima onima koji zaista žele podstaknu promenu u svojim organizacijama (a to mogu biti eksperti, direktori, vođe timova, HR-ovi, zaposleni) razumevanjem kako kreativnost funkcioniše i  primenom konkretnih alata za podsticanje kreativnosti.

29.11.2019., Bloom Meeting House (Tolstojeva 17, 11000 Beograd)

Trening vode Dragana Okanović i Boris Popov, Owner & Senior Consultanti

Za prijavu i više informacija pišite nam na office@timcentar.rs ili nas pozovite na 0656615812

Napišite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovaj sajt koristi Akismet da bi sprečio spam.- Saznajte kako se podaci iz Vaših komentara obrađuju.