Objavljeno

Izreka kaže: „Ne goji se prase uoči Božića“, pa kako bismo dobro izgledali ovog leta, na vreme smo počeli da mislimo o tome. To znači da smo u proteklom periodu (još pre Božića) u TIMu posvećeno radili na našem novom vizuelnom identitetu.

Rezultat tog poduhvata jeste naš novi sajt koji objedinjuje sve ono na čemu smo vredno radili: novi logo, snimci kojima predstavljamo naše usluge i fotografije. Potrudili smo se da sajt tehnički usavršimo i dizajniramo tako da vama olakšamo snalaženje.

Takođe, na ovaj način svi oni koji nas do sada nisu posetili imaju priliku da se upoznaju sa našim timom i uslugama, kao i prijatnom, radnom atmosferom u TIM Centru. Kako biste lakše i brže došli do onoga što vama treba, naš novi sajt smo podelili na tri oblasti: usluge iz domena ljudskih resursa, edukaciju i psihoterapiju.

Ali, budimo realni. Nije sve u izgledu. Praćenjem novih trendova u psihologiji i vodeći računa o vašim potrebama mi smo u naš asortiman uvrstili i nove usluge.
Veoma nam je važno vaše mišljenje i zato vas pozivamo da se upoznate sa našim novitetima.

Šta kažete? Kako vam se čini? Mi nestrpljivo čekamo vaše komentare!  Otvoreni smo za sugestije i radujemo se daljoj saradnji.

1 komentar na “NAŠ NOVI SAJT – Za naš dobar izgled pobrinuo se tim psihologa

Napišite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovaj sajt koristi Akismet da bi sprečio spam.- Saznajte kako se podaci iz Vaših komentara obrađuju.