Objavljeno

U četvrtak, 17. septembra 2020.,  održan je 4. po redu HR meetup “sHaRe”. S obzirom na situaciju u kojoj se nalazi privreda, kao i društvo u celini, postavili smo pitanje kako voditi kompanije i biznise u budućnosti.

Stoga smo se i odlučili da glavna tema bude široka i inspirativna, “Liderstvo: vizija za budućnost nakon pandemije”.

Interesovanje za ovaj sHaRe bilo je zaista veliko, jer su panelisti istaknuti lideri, prepoznati u svojim branšama i industrijama:

  • Marija Desivojević – Cvetković – Senior Vice President, Strategy & Development @ Delta Holding
  • Bojan Leković – Founder & CEO @ KupujemProdajem.

Tokom panela smo imali prilike da čujemo vrlo zanimljiva zapažanja i ideje, kao i to kakvi “medvedi”  nas očekuju na putu u narednom periodu. Između ostalog, panelisti su istakli da će u narednom periodu biti ključna psihološka sigurnost – odnosno, davanje šanse zaposlenima da budu inovatori, čak i po cenu pravljenja grešaka, naravno slučajnih. Dotakli smo se i pitanja kreiranja streategija i poslovnih planova u budućnosti, kao i tzv. diversity management, odnosno upravljanja zaposlenima, pripadnicima različitih generacija, različitog porekla i obrazovnih profila.

Ko nije imao prilike da uživo isprati događaj, može ga pogledati odloženo na ovom linku.

Kao organizatori meetup-a, TIM Centar i Symphony, zahvaljujemo se govornicima na doprinosu i svima koji nas prate na poverenju. Verujemo da smo na dobrom putu osnaživanja HR zajednice.

Vidimo se uskoro na sledećem sHaRe-u!

 

 

Napišite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovaj sajt koristi Akismet da bi sprečio spam.- Saznajte kako se podaci iz Vaših komentara obrađuju.