Objavljeno

Možda ovaj tekst čitate iz svoje improvizovane „kućne kancelarije“, a možda ste se već vratili na svoja stara radna mesta. Čak i kada se svi vratimo u kancelarije, digitalna transformacija koja se u proteklom periodu ubrzala neće se vratiti unazad, a neke novine koje primećujemo oko nas će ostati.

Stručnjaci su saglasni da će u narednom periodu doći do velikog porasta korišćenja online obuka. Novija istraživanja pokazuju da ovakva vrsta treninga obezbeđuje 40-60% uštede vremena za polaznike, a da se za isto vreme usvoji 5x više znanja! Istraživanja takođe pokazuju da je ovo jedan od trendova koji će nam ostati i posle pandemije.

Međutim, za nas u TIM Centru to nije samo trend. Mi smo pre više od godinu dana počeli sa kreiranjem online treninga, verujući da budućnost učenja i razvoja treba da bude fleksibilnija, udobnija i inovativnija.

Ali, ne bismo mi bili psiholozi ako bismo pustili da nešto prođe bez razgovora 🙂 Mi smo velike pristalice tzv. blended learninga, koji predstavlja kombinaciju online i offline treninga. Pored snimljenog sadržaja, tu smo i za individualne konsultacije i grupne prorade naučenog, kako bismo zajedno postigli najbolje efekte i omogućili adekvatnu primenu znanja.

Tokom vanrednog stanja, osećali smo potrebu da pomognemo našoj zajednici da pregura taj period. Odlučili smo da vam besplatno ustupimo naše online obuke. Pretpostavljali smo da će vam to biti korisno i da ćete biti zainteresovani. Međutim – efekti ovog poklona su nas potpuno oduševili! Imali smo preko 1600 upisa na obuke. Hvala vam na tolikom odzivu, nadamo se da već primenjujete naučeno.

Povratne informacije koje smo dobili od vas nakon ovog poklona su izuzetno pozitivne. Uvek nam je bitno vaše mišljenje, koje nas usmerava i podstiče. Na kraju krajeva, kada smo birali prve teme na koje ćemo snimati treninge, pored oslanjanja na naše iskustvo, slušali smo i vaše potrebe. Zato smo pripremili sjajne obuke, na najtraženije teme: Upravljanje stresom, Asertivna komunikacija i Time management. Od samog početka, sa nama su bili naši divni partneri iz Krojačeve škole. Sada smo dodatno ojačali saradnju, pa pored naše tri navedene obuke, preko nas možete da se prijavite i za sve ostale obuke na Krojačevoj školi. Našu zajedničku ponudu možete da pogledate na ovom linku. Ako vas nešto zainteresuje ili imate pitanja, slobodno nam se javite na mejl onlinetreninzi@timcentar.rs.

Takođe, voleli bismo da nastavite da nam pišete i javite nam kako vam se ovo čini. Na koje teme treba dalje da snimamo? Da li imate još neku sugestiju? Tu smo.

Hvala vam na poverenju koje ste nam ukazali do sada i idemo dalje zajedno. Imamo jedan cilj – da svi budemo bolji.  Zar nije divno raditi na tome? 🙂

Napišite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovaj sajt koristi Akismet da bi sprečio spam.- Saznajte kako se podaci iz Vaših komentara obrađuju.