Objavljeno

Bliži nam se leto. Ljudi sa radošću upijaju sunčeve zrake i širi se pozitivna atmosfera. Sada je pravo vreme da se kroz veći broj izazovnih aktivnosti članovi tima bolje upoznaju, razviju svoj tim i izvuku iz svog tima „ono najbolje“. Team building  programi su pravi način za to. Mi vam poklanjamo 20% na svaki team building program koji rezervišete do kraja juna.,  a organizovaćemo ga u vreme kada vama najviše odgovara (u slučaju da preferirate blagu jesen u odnosu na toplo leto).

Kako mi radimo?

Kod nas ne postoje gotova rešenja kako treba da izgleda jedan team building. Negujemo tri pristupa radu, možemo da kombinujemo pristupe i da napravimo program koji je baš po Vašoj meri. Bez obzira koja metodologija dominira, naša specifičnost je da svakoj temi pristupamo iz psihološkog ugla, tako da i zabava bude korisna zabava.

  1. Edukativno iskustveni pristup – NAUČITE

Kroz kombinaciju psiholoških znanja i iskustvenih, praktičnih, vežbi, učesnici imaju mogućnost da razvijaju svoj tim, kao i svoje kompetencije za bolje timsko funkcionisanje.

  1. Timski coaching – REŠITE

Cilj coaching pristupa podrazumeva rad na prevazilaženju timskih problema ili produkovanje novih ideja, a rezultat rada su uvek konkretni predlozi ili koraci ka boljem timskom funkcionisanju.

 

  1. Zabavno – kreativni pristup – ZABAVITE SE

Ova metodologija podrazumeva veliki broj aktivnosti koje su zabavno-kreativnog karaktera, kroz koje se učesnici bolje upoznaju, razvijaju veću pripadnost timu i zabavljaju se.

 

U našoj ponudi imamo pet vrsta team building programa koji mogu biti polazna osnova za rad, i to su:

  • Timski izazovi
  • TIM peva, zlo ne misli!
  • KreaTIMnost
  • Lov na blago
  • Team beering

Vi birate šta vam je najvažnije – mi Vam pomažemo da napravite svoju formulu!

Požurite da rezervišete svoje mesto, a mi vam svakako stojimo na raspolaganju za sva dodatna pitanja.

Čekamo Vas!