Objavljeno

Sa pružanjem psihološke podrške zaposlenima počeli smo još davne 2011. godine, i od tada, svake godine rasli sa našim korisnicima i razvijali naš program. Upravo je Rezilient produkt našeg višegodišnjeg iskustva u podršci kompanijama i zaposlenima da budu otporniji na stres i zadovoljniji svojim poslom i životom.

Šta je zapravo Rezilient?

Reč je o digitalnom programu podrške zaposlenima koji pokriva sve aspekte mentalnog zdravlja i blagostanja. Na Rezilient platformi svi zaposleni mogu da pronađu stručnu podršku za unapređivanje blagostanja i prevazilaženje poteškoća.

Bilo kada i bilo gde da se nalaze, zaposleni imaju pristup mnogobrojnim resursima na platformi kao što su:

→ Stručno kreirani wellbeing programi – video serijali, online treninzi i savetodavni tekstovi na teme koje su najbitnije za naše psihološko i fizičko blagostanje (neke od tih tema možete videti na fotografiji ispod)

→ Psihološki testovi samoprocene – putem kojih zaposleni mogu da procene svoje trenutno stanje i u skladu sa tim potraže sadržaj na platformi

→ Iako je platforma digitalna, interakcija i lični kontakt u pružanju podrške su nam jako bitni. Zbog toga smo se potrudili da svi zaposleni imaju mogućnost direktnog kontakta sa stručnjacima, putem različitih oblika podrške poput psihološkog i telefonskog savetovanja, chat-a, kriznih intervencija, kao i webinara i online radionica na različite well-being teme.

Kako bi se bolje i detaljnije upoznali sa sadržajem platforme, predstavnici kompanija mogu da zakažu demo platforme na hello@rezilient.rs.

A kako biste ostali u toku sa svim novostima u Rezilientu, pratite nas na našoj LinkedIn, Facebook i Instagram stranici.

Čekamo vas na platformi! 🙂

Napišite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovaj sajt koristi Akismet da bi sprečio spam.- Saznajte kako se podaci iz Vaših komentara obrađuju.