Kako vam možemo pomoći u odabiru najpodesnijeg kandidata za određenu radnu poziciju? Na više načina, a vi odaberite koji vam najviše odgovara:

  • Tako što ćemo sprovesti kompletan proces od analize radnog mesta do prezentovanja najužeg kruga kandidata
  • Uključivanjem u toku procesa, kada putem pojedinačnih procena najužeg kruga kandidata pomažemo u finalnom izboru
  • Direktnom potragom za kandidatima putem Linkedina i interne baze
  • Implementaciji efektivne procedure zapošljavanja koju će sprovoditi HR sektor ili konsultovanju u vezi sa pojedinim koracima u selekciji – kreiranju oglasa, intervjua, testiranju…

Prilikom selekcije posebnu pažnju poklanjamo specifičnostima tima u kojem će ta osoba raditi i detaljnom upoznavanju sa kulturom i klimom u kompaniji, kako bismo pronašli kandidata koji će se najbolje uklopiti u postojeću kulturu kompanije.

Posebnu pažnju poklanjamo odnosu prema kandidatima, što je važan doprinos Employer brandingu kompanija za koje radimo. O tome svedoči i činjenica da smo šest puta osvojili nagradu za najbolji proces selekcije u Srbiji u konkurenciji HR agencija (2011., 2014., 2015. ,2016., 2017. i 2018. godine). Portal za zapošljavanje “Infostud” svake godine dodeljuje ovo priznanje u okviru projekta pod nazivom „Oceni put do posla“, u kojoj kandidati ocenjuju kompanije u kojima su prolazili kroz proces selekcije. U istraživanju svake godine učestvuje oko 5.000 kompanija, a procenu izvrši preko 80.000 kandidata.

Naše iskustvo u selekciji prenosimo od 2012. godine na Obuci za profesionalnu selekciju. Naša iskustva i metode koriste mnoge velike domaće kompanije, zahvaljujući brojnim HR-ovima koji su prošli našu obuku (MK group, Hemofarm, Tarkett, Infostud, Norma group, DDOR, Neoplanta, Levi 9…).

Zainteresovani za ovu uslugu? Slobodno nam pišite!

Konsultujte nas

TIM Centar uvek rado preporučujem kolegama iż branše ukoliko im je potreban HR partner u procesu selekcije koji će brzo prepoznati specifičnosti poslovanja, definisati baš onaj pravi profil kandidata i biti dovoljno fleksibilan za izmene koje brza industrija nosi sa sobom. U saradnji sa TIM Centrom nameće se osećaj da radimo za isti cilj, da smo na istoj strani, a to je možda i glavna konkurentska prednost ove kompanije u usponu.

Jelena Mimić Milanović - HR manager, Delphi