Predstavljamo vam 5 vrsta naših Team buildinga:

1. Fortress Experience

Ljubav prema prirodi, snalažljivost i spremnost na avanturu su ključne karakteristike ovog programa. Upoznajte Petrovaradinsku tvrđavu iz potpuno drugačijeg ugla i u ovom rustičnom ambijentu napravite delić istorije koji ćete poneti sa sobom! Odaberite jedan od postojećih paketa ili kreirajte svoj jedinstveni. Izaberite aktivnosti koje bi najviše odgovarale vašem timu, a mi vam garantujemo da ćete se dobro zabaviti i bolje upoznati sebe i svoje kolege.

Više informacija o programu na: https://timcentar.rs/fortress-experience/ 

2. Timski izazovi

Ukoliko želite da ispitate granice svog tima i izvučete iz njega „ono najbolje”, izazovni timski zadaci su pravi način da to i učinite. Rešavanje zagonetki, izgradnja nemogućeg, vežbanje vijuga, kreiranje neobičnog, davanje poverenja drugima su samo neki od izazova koji pomeraju granice timskog funkcionisanja, a sa kojima se lakše suočavamo kada radimo timski. Izazovite svoj tim i otkrijte njegove nepregledne mogućnosti!

3. Team beering

Ako ste se ikada do sada pitali kako se pravi pivo sada imate priliku ne samo da saznate, već i da sami kreirate svoje pivo! Ovo je posebna vrsta Team building aktivnosti gde se timski duh gradi i jača kroz aktivnost kuvanja piva. Zadatak učesnika je da osmisle pivski recept, pripreme sastojke, kuvaju pivo i pripreme etiketu i promociju. Nakon četiri nedelje pivo je spremno i dostupno učesnicima. Živeli!

4. TIM peva, zlo ne misli!

Sigurno ste do sada dosta puta čuli rečenice poput: „Svaki skladan tim funkcioniše poput dobro uvežbanog orkestra“. Hajde da preskočimo ova poređenja i da zaista napravimo ansambl od vašeg tima. Osmislite himnu u kojoj su istaknute vrednosti vašeg tima, komponujte melodiju, svirajte i pevajte! Svako je važan član orkestra, bilo da je tekstopisac, izvođač ili dirigent. Budite tim koji zajednički stvara najlepše note!

5. KreaTIMnost

Da li ste kao dete želeli da se bavite nekim poslom, a niste bili u prilici da se u njemu i oprobate? Možda neko od članova želi da bude arhitekta, režiser, glumac, novinar, slikar… Obujte kreativne cipele i iz te perspektive posmatrajte vaš posao i funkcionisanje vašeg tima. Iskoristite svoje kreativne potencijale i otkrijte nove timske talente.

Kako radimo? - Metodologija rada

Edukativno iskustveni pristup – NAUČITE

Kroz kombinaciju psiholoških znanja i iskustvenih, praktičnih, vežbi, učesnici imaju mogućnost da razvijaju svoj tim, kao i svoje kompetencije za bolje timsko funkcionisanje. Neke od tema koje se obrađuju na ovaj način su: timske uloge, faze u razvoju timova, veštine konstruktivne komunikacije, veštine upućivanje povratne informacije, motivisanje članova tima, timsko donošenje odluka, socijalno dangubljenje, timska efikasnost i druge).

Timski coaching – REŠITE

Cilj coaching pristupa podrazumeva rad na prevazilaženju timskih problema ili produkovanje novih ideja, a rezultat rada su uvek konkretni predlozi ili koraci ka boljem timskom funkcionisanju. Neke od tema koje se obrađuju na ovaj način su: unapređivanje timskog funkcionisanja, rešavanja konkretnih problema, rad na strategijama motivisanja zaposlenih, organizacijske vrednosti, unapređenje imidža kompanije…

Zabavno – kreativni pristup – ZABAVITE SE

Ova metodologija podrazumeva veliki broj aktivnosti koje su zabavno-kreativnog karaktera, kroz koje se učesnici bolje upoznaju, razvijaju veću pripadnost timu i zabavljaju se.

Vi birate šta vam je najvažnije – Napravite sami svoju formulu

Kod nas ne postoje gotova rešenja kako treba da izgleda jedan team building. Mogućnosti za različite kombinacije i kreativnost su ogromne. Najvažnije je da dobro definišemo šta je ono što želimo da ostvarimo konkretnim team building programom i spram toga definišemo dalje korake u radu. Bez obzira koja metodologija dominira, naša specifičnost je da svakoj temi pristupamo iz psihološkog ugla, tako da i zabava bude korisna zabava.

Zainteresovani za ovu uslugu? Slobodno nam pišite!

Konsultujte nas

Kompanija LINDE GAS SRBIJA je za svoje zaposlene, u saradnji sa TIM Centrom iz Novog Sada, organizovala Tim Bilding obuku, koja je imala izuzetnu dinamiku od samog početka:
Dočekani smo od strane nasmejanih lica u TIM-u na Petrovaradinskoj tvrđavi, čija prijatnost nas je pratila sve vreme našeg druženja, sve do završetka programa u prelepom ambijentu Sremskih Karlovaca.
Timske vežbe uz doručak sa pogledom na Dunav , tura podzemnim hodnicima na Tvrđavi u kojima i dalje možete osetiti zvuk bitaka, paint-ball u kome se jasno vide sposobnosti lidera i organizatora i gde timski duh u potpunosti dolazi do izražaja, Escape Room- sobe iz kojih nećete tako lako pobeći ma koliko se trudili, obilasci crkava koje su obeležile viševekovnu istoriju ne samo lokalnog stanovništva već i slobodno se može reći čitavih civilizacija, muzeja šibica u kojima se možete podsetiti nekih stvari koje ste poslednji put videli u detinjstvu, vinarije u Sremskim Karlovcima gde hrana i vino dobijaju novu notu...
Prelepi ambijenti, sjajno druženje, izvrsna hrana, savršena organizacija!

Zoran Ćuk - HR menadžer Linde Gas Srbija

Ono što bismo pre svega naglasili jeste da TIM-ovci u potpunosti predstavljaju naziv svoje agencije i himne koju su snimili – tim koji je izuzetno pozitivan i profesionalan. Kada je reč o team building programima, težak je zadatak izdvojiti samo jedan, jer praksa kaže da svaki deo biznisa pronađe svog favorita. Kombinujući zabavni i edukativni karakter programa, TIM-ovci umeju da skroje baš po meri klijenata. Ukoliko imate ideju šta biste da krojite, ovo je naša preporuka.

Marija Guteša - Ljudski resursi, Služba za edukaciju i razvoj, Hemofarm