Ukoliko volite da radite sa grupom i motiviše Vas da razvijate sebe i druge, onda je Trening za trenere pravi izbor za Vas. Ovaj trening je namenjen svima koji bi želeli da ovladaju ovom veštinom i da se aktivno bave treninzima. Dakle, nije važno kog ste obrazovanja i kakvo je Vaše prethodno iskustvo. Važno je samo da volite da učite, da se razvijate i da želite to da prenosite i na druge. Za ovaj trening je ključna Vaša motivacija, posvećenost i spremnost da radite na sebi. Sve ostalo ćemo Vas naučiti kroz individualni i grupni rad.

Koja je ključna dobit za učesnike?

Samostalno kreiranje i sprovođenje trening programa. Po završetku ove obuke moći ćete da se bavite trenerskim poslom u bilo kojoj oblasti i sa ciljnom grupom koju Vi sami odaberete.

Kako ćemo to ostvariti?

 • Usvajanjem savremenih teorijskih znanja. Metodologija vođenja treninga se stalno razvija. Vremenom se menjaju očekivanja polaznika, ali i kompanija. Naš trening program Vam pruža praktična znanja koja su Vam potrebna za razumevanje trening procesa.
 • Ovladavanjem veštinama za vođenje treninga. Fokus je stavljen na praktičnu primenu i ovladavanje veštinama koje su neophodne za uspešnu realizaciju treninga. To znači da kroz iskustvene vežbe usvajate i vežbate različite veštine koje su Vam potrebne za trenerski rad.
 • Ličnim osnaživanjem kroz individualni rad. Cilj individualnih susreta je rad na ličnom osnaživanju, podršci, praćenju i ličnom razvoju Vas kao budućeg trenera.
 • Iskustvom vođenja samostalnog treninga. Nakon obuke svaki učesnik ima zadatak da sprovede samostalni treningu trajanju od 4h sa grupom koju sam odabere i na temu koju sam odabere. Ne brinite, mi Vam pomažemo u ovome i vodimo Vas kroz ovaj proces tokom čitavog trajanja treninga.
 • Radom u maloj grupi. Dodatna prednost ovog programa je rad u maloj grupi, što su naši učesnici prepoznali kao veliku prednost i specifičnost ovog treninga.

Naši dosadašnji rezultati

8

generacija trenera


8

godina kontinuiranog razvoja trening programa


62ukupan broj trenera koji su prošli obuku
609

trening sati

100 %

praktična primena

Kako mi to radimo?

Metodologija i organizacija rada podrazumeva sledeće aktivnosti:

 • 4 edukativna susreta od 8h
 • 1 praktikum od 8h
 • 2 individualna susreta od 1h
 • Završni trening od 4h

Koje su teme obuhvaćene?

 • Modul I – Trening ciklus, ispitivanje potreba i definisanje cilja
 • Modul II – Dizajn treninga i oblici rada
 • Modul III – Izvođenje treninga
 • Modul IV – Reklamiranje i evaluacija

Šta je još važno da znate?

Već dugi niz godina kroz naš trening program integrišemo zahteve savremenog tržišta, praktična znanja i našu dugogodišnju praksu. I sve to nesebično delimo s Vama. Cilj nam je da nakon ove obuke primenite ono što ste naučili bez obzira da li radite u kompaniji, samostalno, u obrazovanju ili nekoj drugoj profesiji.

Trening za trenere ukupno ima četiri modula. Okvirno, obuka traje oko 4-5 meseci, jer se trudimo da termine dogovorimo zajedno i da svi budu prisutni sve vreme. Radimo u malim grupama, do 10 učesnika, nikad više.

Da, ova obuka dugo traje. Da, ova obuka zahteva puno rada i posvećenosti.

Da, ova obuka Vas zaista obučava za trenerski posao.

I da, poklanjamo Vam follow-up susret nakon završetka treninga sa ciljem da identifikujemo potencijalne izazove i motivišemo Vas za dalji rad i primenu naučenog.

Zainteresovani za ovu uslugu? Slobodno nam pišite!

Konsultujte nas

Trening za trenere - zabavan, aktivan sa veoma bogatim sadržajem, što teorijskim što praktičnim. Posebno mi se dopalo što se svakim učesnikom postoji i individualni rad, tj. što postoji plan ličnog razvoja za svakoga. Puno toga novog sam naučila, ali upravo zbog velikog akcenta na praksu uspela sam i da se isprobam u različitim aspektima trenerskog posla i polako krenem sa usavršavanjem svojih trenerskih veština. Sve u svemu, jedno veliko iskustvo kroz koje sam mnogo naučila i iz kog sam izašla drugačija nego što sam bila.

Lea Vujović - HR specijalista, RT-RK

Trening za trenere je izuzetn odoprineo mom ličnom razvoju. Najznačajniji uvid koji sam stekla tokom programa jeste da granice razvoja ne postoje, već su tamo gde ih mi postavljamo. Od srca preporučujem svim ljudima koji žele da rade na ličnom razvoju i žele da nauče kako da uče druge.

Romana Janković - HR mendžer, Enterijer Janković

Izuzetan trening koji u potpunosti ispunjava postavljene ciljeve učesnika. Usvojila sam znanja i veštine za samostalno sprovođenje svih faza treninga. Posebno ističem da su tehnike učenja bazirane na praktičnom radu i prilagođene radu sa odraslima, te donose zaista impresivne rezultate kod učesnika.

Ivana Mirković Čuvardić - Vodeći stručni saradnik, Služba za ljudske resurse, JP "Elektro privreda Srbije"