Ti imaš glavnu ulogu u svom razvoju.
Mi smo tu da te podržimo.

Blended learning pristup učenju (kombinacija online i offline obuka) pokazuje dokazane prednosti u odnosu na tradicionalno učenje. Neke od njih su:

 1. Fleksibilnost
 2. Bolje zadržavanje znanja
 3. Veći povrat investicija

Tim Centar je, u saradnji sa Infostudom i Krojačevom školom omogućio kompanijama da obučavaju svoje zaposlene kroz online platformu u cilju efikasne, temeljne i udobnije obuke zaposlenih.

PREDNOSTI ONLINE OBUKA

 • 40-60% uštede vremena za polaznike
 • 5x više naučenog materijala za isto vreme
 • Povećanje engagementa zaposlenih od 18% 
 • Prosečan ROI za online obuke je 30! Za uložen 1 € vrati se 30 € 
 • … i za nas koji brinemo o okolini – 10x manje utroška energije

Naše iskustvo je pokazalo da su ove tri teme ključne za razvoj zaposlenih:

STRESS MANAGEMENT

Stres bismo najjednostavnije mogli da opišemo kao našu reakciju na izazovne događaje. Svaki put kada prevaziđemo i konstruktivno razrešimo neku stresnu situaciju, mi smo snažniji, a naš repertoar ponašanja je širi. Iako nam nije uvek lako da prevaziđemo ovakve situacije, dobra vest je da je upravljanje stresom veština koja se uči! Pored toga što ćemo ti pokazati kako da utičeš na okidače stresa, podelićemo sa tobom korisne tehnike koje mogu da ti pomognu da umanjiš efekte stresa i da se relaksiraš. Trening je obogaćen primerima, praktičnim vežbama za polaznike, kao i kvizom gde možeš da utvrdiš naučeno.

Detaljnije o trajanju i programu kursa, kao i utiske polaznika možeš da vidiš na ovom linku.

*javite nam se da dobijete značajan popust 

ASERTIVNOST

Komunikacija je veština koju svakodnevno razvijamo od najranijeg detinjstva. Zato bismo olako mogli da zaključimo da „sve mi to znamo“ i da nema potrebe da učimo. Međutim, svako od nas može da se seti bezbroj primera i loših iskustava kada su u pitanju upravo problemi u komunikaciji. Na ovom kursu naučićemo te da se direktno i otvoreno izboriš za svoja prava, a da pritom ne ugroziš druge ljude. Saznaćeš i kako da kažeš „ne“, kako da izbegneš manipulaciju i kako da se izboriš sa teškim sagovornicima. Pored teorijskih delova, očekuju te primeri, praktične vežbe, kao i kviz za utvrđivanje naučenog.

Detaljnije o trajanju i programu kursa, kao i utiske polaznika možeš da vidiš na ovom linku.

*javite nam se da dobijete značajan popust 

TIME MANAGEMENT

Svi mi u danu imamo 24 časa. Kako da ih iskoristimo na najbolji način? Pokazaćemo ti kako da bolje upravljaš svojim vremenom, efikasno planiraš i postigneš svoje obaveze, bez odlaganja. I sve to, ne po nekoj unapred definisanoj ček-listi, već u skladu sa svojim bio(ritmom). Za ovu našu obuku kažu da nakon nje postaneš efikasniji, ali da se pritom ne pretvoriš u robota, već ostaneš čovek – zadovoljan, uspešan i dobro organizovan 🙂 Pored navedenih tehnika za organizaciju privatnog i poslovnog života, očekuje te dovoljno primera, praktičnih vežbi i kvizova, kako bismo osigurali što bolju primenu naučenog.

Detaljnije o trajanju i programu kursa, kao i utiske polaznika možeš da vidiš na ovom linku.

*javite nam se da dobijete značajan popust 

NAČINI REALIZACIJE ONLINE TRENINGA

Osnovni oblik rada podrazumeva da polaznici prolaze kroz sadržaj dinamikom koja im odgovara. Nakon individualnog savladavanja online obuke, postoje još dve dodatne mogućnosti kako da se sadržaj proradi sa konsultantima TIM Centra:

 1. GRUPNI SUSRET (2-4h)
 2. INDIVIDUALNI SUSRET (1h)

Obe opcije mogu da se sprovedu uživo ili online.

——————————————-

Ovim putem online obukama dodajemo važne vrednosti koje učvršćuju efekte:

 • Uvežbavanje veština putem interakcije sa trenerom, grupom i feedback-a uživo
 • Tailor-made prilagođavanje sadržaja, primera i vežbi konkretnoj ciljnoj grupi
 • Povezivanje učesnika i razmenu iskustava
 • Uvođenje „spoljne motivacije“ za učenje

 

Dobijate i:

 • Kompletan materijal (video lekcije, zadaci, skripte, testovi), koji je dostupan puna dva meseca
 • HR pristup za praćenje napretka zaposlenih
 • Jednostavan upis korisnika putem mejl adresa zaposlenih
 • Stalnu podršku vašeg Account managera iz Tim centra

SARADNJA SA KROJAČEVOM ŠKOLOM

Na osnovu lepe partnerske saradnje sa Krojačevom školom postali smo zastupnici i za sve ostale njihove obuke.
Obuke su podeljene u četiri kategorije: Super IT paket, MS Office, Poslovne veštine i Marketing i životni stil. Za više informacija o samoj sadržini kurseva, posetite sajt Krojačeve škole, a nas kontaktirajte za saradnju.

Šta nam je sledeći korak?

Kontaktirajte nas i odobrićemo vam besplatan pristup kako biste se upoznali sa sadržajem!

 

Zainteresovani za ovu uslugu? Slobodno nam pišite!

Pišite nam

Online kurs Tim centra koji sam pohađala je izuzetno dobro organizovan, bez suvišnih delova, što se značajno svima nama koji imamo gust raspored. Kod lekcija su navedeni realni primeri koji su mi pomogli da bolje usvojim preporuke koje dobijamo, dok praktične vežbe baš navode na razmišljanje i "naterale" su me da konkretizujem koje korake mogu da preduzmem, i to u različitim sferama. Posle kursa je moj osećaj bio "Mogu ja sve, lagano i opušteno!".

Svaka preporuka za kurs a i za platformu za učenje.

Karolina Herbut - Finansijska savetnica i biznis kouč

Završila sam online treninge na teme Time management i Asertivnost. Kursevi su odlični. Jasno, koncizno i primenjivo, upravo kako treba da izgledaju online kursevi. Verujte mi na reč, jer sam u poslednjih godinu dana završila preko trideset kurseva na različitim platformama. Sve pohvale!

Vedrana Mikovilović -