Treninge na ovu temu držali smo u različitim industrijama, od proizvodnih do IT kompanija. Uvek nam je prvi cilj bio da u potpunosti razumemo okruženje u koje dolazimo i prilagodimo trening izazovima sa kojima se zaposleni sreću, jer verujemo da jedno univerzalno rešenje ne postoji. U skladu sa tim, na ovoj temi radimo u različitim formatima – nekada odvojimo ceo dan da bismo detaljno prošli sve aspekte stresa, a nekada se kroz kratak format (do 3h rada) fokusiramo na goruće tačke i ključne strategije, spram potreba klijenata.

Uvek insistiramo na ličnim primerima tima i pojedinaca, jer izvori stresa su različiti, od kratkih rokova i komplikovanih procedura, do nedostatka međusobnog razumevanja sa klijentima ili saradnicima. U kojoj god formi radili, jedno je uvek isto – vežbamo objektivno sagledavanje situacije, insistiramo na pronalasku našeg polja uticaja i na kraju uvek napravimo plan akcije za dalje, jer bez toga nema rezultata.

Teme od kojih je moguće skrojiti trening:

  • Emocionalna inteligencija
  • Work-life balance
  • Meditacija i mindfulness
  • Upravljanje emocijama
  • Empatija
  • Lično osnaživanje
  • Lične vrednosti
  • Samopouzdanje
  • Reset time

Zainteresovani za ovu uslugu? Slobodno nam pišite!

Konsultujte nas

Ono što posebno izdvaja Tim Centar od ostalih konsultantskih agencija jeste izuzetna moć da upoznaju duh i kulturu kompanije, prilagode se potrebama tima za koji rade, kao i da sve svoje usluge pružaju na engleskom jeziku. Menadžment naše kompanije imao je priliku da prođe niz treninga, individualnih koučing susreta i tim bilding aktivnosti, što je u izuzetnoj meri uticalo na naše međusobno razumevanje, povezanost i ostvarivanje boljih rezultata.

Zorana Stamenić - HR manager, ‎Le Belier

Tokom proteklih godina sa Tim Centrom smo imali aktivnu saradnju, a neke od pokrivenih tema koje bih izdvojio su upravljanje stresom, konfliktima, načini komunikacije sa različitim tipovima sagovornika itd.
Iako svaka kompanija ima svoj specifičan DNK, Tim Centar je uspešno prepoznao šta je karakteristično za nas, i da tome prilagodi pristup. Posebno je bio značajan interaktivni karakter radionica, koji se veoma dobro slaže sa kulturom naše kompanije. Iskustvo i profesionalizam predavača osigurali su efikasnost i korisnost radionica, jer su identifikovane poteškoće i izazovi, ali su i ponuđeni različiti mehanizmi rešavanja istih.
Veoma mi je drago što sam bio deo radionica i predavanja koji su održani u saradnji sa Tim Centrom, jer mi to iskustvo pomaže u svakodnevnom životu, kako poslovnom, tako i privatnom.

Ištvan Pap - Vice President of IoT department, RT -RK