Objavljeno

Ko kaže da se u 2020. godini ne dešavaju i lepe stvari 😉

U velikoj konkurenciji od 5811 poslodavaca, ocenjivano je 44 908 konkursa za posao, a svoj sud o načinu na koji su poslodavci organizovali proces selekcije i regrutacije dalo je 14 766 kandidata koji su konkurisali na neki od oglasa putem sajta poslovi.infostud.com

Nizom godina unazad, sajt Poslovi Infostud omogućava kandidatima koji konkurišu na oglase za posao da nakon što se proces selekcije završi, kandidati ocene svoje iskustvo sa određenom kompanijom. Bili zaposleni u tom procesu, ili ne, kandidati ocenjuju da li su dobili povratnu informaciju od poslodavca, koliko je trajao ceo proces, kako su se prema njima ponašali na intervjuu, i da li su saznali ishod konkursa.

Analizom podataka prikupljenih tokom 2020. godine, utvrđeno je da je kompanija Tim Centar Novi Sad po izboru kandidata osvojila 2. u kategoriji „HR agencije“ i time postala nosilac priznanja za kvalitet u procesu selekcije. Priznanje je dokaz da kompanija brine o svojim kandidatima, odnosno potencijalnim zaposlenima i pre nego što se oni tamo zaposle, što značajno utiče na brend svakog poslodavca. Ovim priznanjem kompanija je nagrađena za posvećen odnos prema kandidatima, ali i dobila zadatak da i u budućnosti na delu pokaže brigu o svojim sadašnjim, i potencijalnim zaposlenima.

O načinu na koji sprovodimo proces selekcije, najbolje govore utisci naših kandidata:

  • “Veoma prijatan razgovor sa regruterima, iskren i pun podrške.”
  • “Lično mislim da su veoma prijatni i imaju jako lepu komunikaciju sa kandidatima.”
  • “Pažljivo slušaju, postavljaju adekvatna pitanja i privrženi su onome što rade. Svaka pohvala.”
  • “Potpuno fer, u roku koji je potpuno u redu.”
  • “Sve u dogovoreno vreme i tačno.”

Kao i godinama unazad, posebnu zahvalnost dugujemo klijentima koji su nam poverili svoj proces selekcije i obećavamo da ćemo i nadalje negovati izvrsnost u svim uslugama koje pružamo.

 

Napišite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovaj sajt koristi Akismet da bi sprečio spam.- Saznajte kako se podaci iz Vaših komentara obrađuju.