Objavljeno

Započinjemo novu godinu šireći sjajne vesti – dobili smo nagradu za najbolji proces selekcije kandidata u konkurenciji HR agencija za 2017. godinu.

Nagrada se dodeljuje u okviru istraživanja „Oceni put do posla“, gde kandidati koji su prošli kroz proces selekcije ocenjuju organizaciju i kvalitet različitih aspekata tog procesa. U istraživanju je tokom protekle godine učestvovalo čak 41.228 kandidata koji su ocenili preko 15.000 konkursa za posao. Drago nam je što smo dobili najviše ocene upravo od ljudi koji su imali priliku da ostvare saradnju sa nama, prolazeći kroz različite krugove naših selekcija. Ovom prilikom bismo želeli da im se zahvalimo, a zahvalnost šaljemo i u pravcu naših klijenata i sajta poslovi.infostud.com, koji je realizovao istraživanje.

Posle zahvaljivanja, red je i da se pohvalimo – ovo je već peti put da dobijamo godišnje priznanje za najbolju HR agenciju! Ponosni smo na ovaj kontinuitet i na našu ekipu koja sa puno posvećenosti i brige o kandidatima i klijentima ulazi u svaki proces selekcije. Kao i u prethodnih 12 godina našeg rada, možemo da obećamo da ćemo i nadalje negovati izvrsnost u svim uslugama koje vam pružamo. Neka nam svima ovo bude jedna izvrsna godina 🙂

1 komentar na “TIM Centar ponovo nagrađen za najbolji proces selekcije u Srbiji

Napišite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovaj sajt koristi Akismet da bi sprečio spam.- Saznajte kako se podaci iz Vaših komentara obrađuju.