Objavljeno

Čujte i počujte, ovo nije deža vi:) I ovu godinu započinjemo sa još jednim slavljem – dobili smo nagradu za najbolji proces selekcije kandidata u konkurenciji HR agencija za 2018. godinu.

Kandidati koji su konkurisali za poslove putem sajta poslovi.infostud.com dali su svoj sud o načinu na koji su poslodavci organizovali proces selekcije i regrutacije u svojim kompanijama. U okviru istraživanja „Oceni put do posla“  popunjeno je nešto više od 32.000 upitnika putem kojih je ocenjeno preko 15.000 konkursa za posao i 5.000 pojedinačnih poslodavaca.

Najsrdačnije se zahvaljujemo svim kandidatima koji su iskreno ocenjivali, ali zahvalnost šaljemo i našim dragim klijentima koji su nam poverili svoje selekcije.
Posebno hvala upućujemo sajtu poslovi.infostud.com koji organizuje ovo istraživanje i time podstiče poslodavce da se detaljnije pozabave tekstom oglasa, svojim predstavljanjem, ali i važnošću pravovremenog dostavljanja povratnih informacija kandidatima o konkursu u kom su učestvovali.

Nama je ovo šesti put da dobijemo godišnje priznanje za najbolju HR agenciju! Upravo zbog toga ova vest nije deža vi. Veoma smo ponosni na našu ekipu koja je zaslužna za održavanje ovog kontinuiteta izvrsnosti, koja sa puno posvećenosti i brige o kandidatima i klijentima ulazi u svaki proces selekcije.

Kao i u prethodnih 13 godina našeg rada, možemo da obećamo da ćemo i nadalje negovati izvrsnost u svim uslugama koje vam pružamo.

Želimo svima veoma uspešnu godinu!

Napišite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovaj sajt koristi Akismet da bi sprečio spam.- Saznajte kako se podaci iz Vaših komentara obrađuju.