Objavljeno

TIM peva, zlo ne misli!

Ako bi vaš tim bio melodija kakva bi ona bila – skladna, puna nepredviđenih obrta, tiha, nepovezana, dosadna, preglasna…? Sigurno ste do sada ne mali broj puta čuli izreku ,,Skladan tim funkcioniše poput dobro uvežbanog orekestra (melodije)”. Stoga, hajde da zaista napravimo i orkestar i melodiju od vašeg tima.
Šta vam je potrebno? Dosta dobre energije, smelosti za nešto drugačije, par kašika kreativnosti, nekoliko šaljivih rima, bezbroj osmeha, dosta vrednih ruku, raspevanih usta i na kraju sve začinite jednim gromoglasnim aplauzom. Osmislite himnu u kojoj su istaknute vrednosti vašeg tima, komponujte melodiju, svirajte i pevajte. Svako je važan član orkestra, bilo da je tekstopisac, izvođač ili dirigent. Budite tim koji zajednički stvara neverovatne note!

Ma daj! Baš ono, naša zajednička himna?

Tako je! Poslušajte našu himnu i uverite se o čemu vam zapravo pevamo. 🙂 Mi uživamo u našoj pesmi i pevušimo je svaki dan…jer mi smo tim tim tim… Da li i vi želite svoju pesmu? Odaberite team building „TIM peva, zlo ne misli“ i sa pravim profesionalcima osmislite svoju himnu. Jer, zapravo, tamo gde je sklad i nema mesta zlu.

Da je vaš tim melodija, kakva bi ona bila?

Napišite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovaj sajt koristi Akismet da bi sprečio spam.- Saznajte kako se podaci iz Vaših komentara obrađuju.