Objavljeno

Kao što znate, pokrenuli smo novi besplatan program „Vodič za pokretanje sopstvenog biznisa“, i cilj nam je da učesnike  psihološki osnažimo i razvijemo ključne kompetencije za pokretanje biznisa.

U toku programa, učesnici imaju na raspolaganju i jedan individualni mentorski susret na kome će sa svojim mentorom moći da prodiskutuju o svojim idejama, dilemama i iskustvima.

Upoznajte se sa mentorima, ljudima koji iza sebe imaju preduzetničko iskustvo i znanje i spremni su da ga podele!

Branimir Gajić, CFO Infostuda

Za sebe volim da kazem da sam preduzetnik i avanturista. Putnik, gurman i ljubitelj vina. Osnivač sam Infostuda, a imao sam i uspešnu korporativnu bankarsku karijeru Krenuo od nule, prodavano telefone, osiguranje,  oglasni prostor, imao štampariju trgovao HOV…. I boravio u skoro 50 zemalja sveta.

Stefan Salom, direktor razvoja Infostuda

Ja sam direktor razvoja i jedan od osnivača Infostuda. Zašto baš razvoja? zato što uživam da razvijam nove projekte i biznise, da testiram da li je neka ideja dobra za tržište i da li joj se može naći biznis model; i da kroz sve to, pomažem svojim kolegama da sami sebe razvijaju. I zato je rad sa ljudima koji imaju energiju i hrabrost da pokrenu biznis nešto što je vrlo u liniji sa onim što volim radim.

Željko Crnjaković, coordinator centra InfostudHub

Ja sam internet preduzetnik. Od 1999. Godine se bavi engleskim jezikom i komunikacijama, a poslednjih trinaest godina se bavi marketingom. U poslednjih 5 godina je radio sa preko 450 različitih klijenata na preko 700 projekata produkcije animiranih marketing videa. Osnivač je agencije za kreiranje digitalnog sadržaja Solutium, a ujedno je i koordinator InfostudHub-a i Startit Centra Subotica.

Vedran Rodić, Direktor biznis razvoja i analize Polovni automobili

Veliki sam ljubitelj informacionih tehnologija, proaktivan i usmeren na rezultate. Prvi džeparac i radno iskustvo doneo mi je uvoz i prodaja automobila, a stečene kontakte i veštine iskoristio sam kako bi pomogao razvoj sajta polovniautomobili.com. Ulažući maksimum, prenosim svo svoje iskustvo iz oblasti trgovine automobilima na online biznis. Prolazeći kroz različite poslovne situacije bilo da su organizacione, razvojne ili prodajne, stičem znanja neophodna za pokrivanje bitnih aspekata poslovanja. Konstantno učenje i usavršavanje je pomoglo da se razvijam i da karijerno rastem. Stoga, duboko verujem da iz sadašnje pozicije mogu i drugima pomoći da postave dobre temelje za svoje poslovne ideje i da krenu put visina.

Vukašin Tanurdžić, Owner Kuća Čuvarkuća

Kao dete sam slučajno završio u medijima  a onda sam igrom profesionalne sudbine još slučajnije završio u marketingu. Danas nakon trideset godina radnog iskustva trajno sam posvećen razvoju brendova i ljudi sa kojima radim. Posebno sam ponosan na bekstvo iz korporacije i neke male preduzetničke priče koje su postale velike.

Milica Novkov,  Owner & Senior Consultant, Tim Centar

Moj avanturistički duh me je vodio na različite strane sveta, u nova iskustva i dožavljaje, pa tako i u preduzetništvo. Odmah nakon završenih studija psihologije smo hrabro pokrenuli TIM i polako gradili i širili našu priču korak po korak. U TIMskoj avanturi najviše volim da razvijam nove usluge, podstičem i mentorišem nove kolege… Vodim se idejom da su konstantno učenje i lični razvoj „must“ za sve one koji žele da pokrenu i razviju svoj biznis. Zato rado pomažem mladima na tom izazovnom putu.

Predrag Okanović, Owner & Senior Consultant, Tim Centar

Počeo sam da se bavim preduzetništvom iako nisam baš od te fele, jer me je sa sobom povukla jedna sjajna ekipa ljudi. Ali ću verovatno ostati preduzetnik do kraja života, ovaj put skroz namerno. Završio sam psihologiju, ali ovih dana se nekako više bavim finansijama i kontrolingom. Preduzetništvo me je usput nateralo da pokupim ponešto i o prodaji, marketingu, logistici, razvoju, dosadnoj ali neophodnoj administraciji, a ponajviše o timskom radu. Umem da dam pokoji savet i iz roditeljstva, iz ličnog iskustva. Kao i iz kuvanja, iz čiste ljubavi.

 

Hvala vam!

Napišite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovaj sajt koristi Akismet da bi sprečio spam.- Saznajte kako se podaci iz Vaših komentara obrađuju.