Da li smo spremni da dostignemo nove ciljeve? Predstavljamo naše otvorene programe za 2024. godinu!

Training & Coaching

Trening za trenere – nauči da učiš i razvijaš druge! Trening za trenere namenjen je svima koji žele da samostalno osmišljavaju, kreiraju i realizuju trening programe.

Kreaktivnost je praktičan i interaktivan trening na kom ćeš istražiti i naučiti različite tehnike za podsticanje kreativnosti, kako kod sebe, tako i u svom timu.

GROWLeader je naš iskustveno – edukativni program za razvoj lidera, namenjen je svima koji su se od skoro našli u liderskoj ulozi ili to imaju u planu i žele da razvijaju svoje liderske veštine.

Solver

Ako želiš da naučiš kako da pronađeš najbolje i najadekvatnije talente na tržištu rada i uploviš u regruterske vode – tu je First Time Recruiter! Bez brige, to je naša dobra stara Obuka za profesionalnu selekciju, ali u novom odelu!

Međutim, ako si već u ovim vodama, a želiš da unaprediš svoje znanje i veštine, onda je naša obuka Recruiter: Level up baš za tebe!

Rezilient

Praktični vodič kada je zaposleni u krizi je program koji pruža psihološke alate i tehnike menadžerima koji se pitaju šta da rade i kako da se postave kada se njihovi zaposleni suočavaju sa emocionalnim problemima i poteškoćama.

Svima nam je s vremena na vreme potreban Reset time, zar ne? Ovo je prilika da na nekoliko dana ostaviš digitalne uređaje, da se opustiš, uživaš u prirodi i shvatiš da vreme za sebe ne treba biti luksuz.