INDIVIDUALNI COACHING

Po čemu se naš pristup coaching-u izdvaja? Prvenstveno po temeljnom znanju i stručnosti naših coach-eva, koji imaju preko 15 godina biznis iskustva, uz snažan background u individualnom psihoterapijskom radu. Iskustvo nam omogućava da budemo kreativni i hrabri da izbacimo klijente iz cipela (zone komfora) kako bi dostigli svoj puni potencijal.

Kako zapravo izgleda coaching?

Krećemo od procene potreba, nakon čega pravimo detaljan plan koji je 100% individualizovan i podrazumeva postavljanje vremenskog okvira i konkretnih ciljeva. Nakon toga slede coaching sesije 1-na-1, na kojima coach i klijent rade na realizaciji ciljeva. Najčešća dinamika podrazumeva jednočasovne susrete dva puta mesečno, sa “domaćim zadacima” i podrškom od strane coach-a između susreta. Po potrebi uključujemo nadređene ili druge važne saradnike u coaching proces.

Najčešće teme zbog kojih nam se klijenti obraćaju su liderske veštine, komunikacija, lična efikasnost

Ali coaching je uvek kreiran po tvojoj meri i baš za tebe.

TIMSKI COACHING

Cilj coaching programa je zajednički rad tima na prevazilaženju određenih problema u funkcionisanju kompanije/tima ili produkovanje novih ideja i definisanje konkretnih koraka u njihovoj realizaciji. Produkti rada timskog coachinga su konkretni predlozi i plan implementacije predloženih ideja.

Teme:

  • Unapređenje timskog funkcionisanja i bolja organizacija tima
  • Strategije motivisanja i razvoja članova tima
  • Svrha postojanja tima i timske vrednosti
  • Efikasnija komunikacija i saradnja u timu

 

Naš tim je uvek tu...
...za dodatna pitanja i više informacija!

Nebojša Lozo

General Manager | Comtrade Distribution

Pronaći osobu van kompanije, sa adekvatnim znanjem i iskustvom, koja kroz timski koučing dodatno inspiriše i otkriva skrivene potencijale, a da u nju istovremeno imate apsolutno poverenje, nije lako, ali nije ni nemoguća misija. Da je tako, Milica i njen tim sa nama to dokazuju već dugi niz godina, iznova i iznova…