Budi u toku

Šta je novo?

Otvoreni programi | jesen 2024

Stiže leto, ali zašto da čekaš? 🤗

Prijavi se već sada na neki od naših jesenjih otvorenih programa!

8 – 12. oktobra | GROWLeader 

Training & Coaching tim te poziva da se priključiš iskustveno – edukativnom programu za razvoj lidera!

GROWLeader program je namenjen svima koji su se od skoro našli u liderskoj ulozi ili to imaju u planu i žele da razvijaju svoje liderske veštine. Takođe, idealan je za sve one koji vole boravak u prirodi i priželjkuju da se izdvoje od svakodnevnice na par dana! Ovaj program ti pruža ključne alate i znanja – kako da se, kao lider, postaviš u različitim situacijama, a mi smo tu da te podržimo i osnažimo u tvom razvoju.

Ako te pak više interesuje svet regrutacije – imamo program i za tebe!

24. i 25. oktobar | Recruiter: Level up

Solveri te zovu da podele sa tobom sve što znaju o savremenim metodama i alatima za uspešan proces regrutacije!

Recruiter: Level up je inovativan trening osmišljen da unapredi veštine i znanja potrebna za vođenje profesionalne selekcije i optimizaciju procesa regrutacije u okruženju u kom tehnologija napreduje iz dana u dan. Testiranje, CBI, LinkedIn Headhunting, People Analytics, Assessment Centar, Candidate Experience, veštačka inteligencija – ovo su samo neke od tema koje ćemo proći! Ova obuka istražuje trenutni položaj u industriji regrutacije i selekcije, analizira trendove i pruža uvid u budućnost ovih procesa.

 

Kreaktivnost

Gourmet Centar Vrdnik

Imaš šta da kažeš, ali te drugi nadglasaju? Mnogo toga bi da promeniš i predložiš, ali te brine reakcija drugih? Privlači te da isprobaš nove stvari, ali se plašiš da ne pogrešiš? Često ti kažu da treba da proširiš ugao gledanja na neku situaciju?

Ako se pronalaziš u nekoj od prethodnih rečenica – onda je ovo program za tebe!

Kreativnost nije samo stvaranje neverovatnih umetničkih dela ili velikih ideja. Kreativnost obuhvata mnogo širi spektar – rešavanje problema, razmišljanje van okvira, pronalaženje rešenja za svakodnevne izazove…

Promena perspektive, razumevanje druge osoba i pronalaženje zajedničkog jezika, rešavanje problema sa ograničenim resursima – sve je to primena kreativnog načina razmišljanja. Zato smo kreirali dvodnevni program – Kreaktivnost!

Pridruži nam se 30. i 31. maja da zajedno otključamo tvoju kreativnost! 🤗

Praktični vodič kada je zaposleni u krizi

25/04/2024

Svetozara Miletića 32, Novi Sad

Da li se pitaš šta da radiš u situaciji kada je zaposleni u burnoutu ili tvoj tim pod stresom? Da li osećaš da ti fale veštine u radu sa zaposlenima, naročito kada imaju neki problem? Da li želiš da unaprediš komunikaciju i veštinu motivisanja?

Rukovođenje i/ili rad sa zaposlenima zahteva set razvijenih kompetencija u cilju uspešnog obavljanja posla i saradnje. Jedna od tih kompetencija podrazumeva usmeravanje, komunikaciju i rad sa zaposlenima sa različitom vrstom emocionalnih i praktičnih problema sa kojima se suočavaju.

Napravili smo trening za sve koji se pitaju kako da pristupe zaposlenima i na koji način da ih motivišu za promenu u smeru poboljšanja njihovog blagostanja i produktivnosti. Trening je podeljen u segmente u kojima se predstavljaju i prorađuju tehnike, smernice i esecijalni alati koji uz adekvatnu primenu pomažu menadžerima da efektivnije podržavaju, motivišu i usmeravaju zaposlene za prevazilaženje teškoća sa kojima se susreću.

Zato, ako ti je već sada u glavi pitanje I šta sad ja da radim? – mi znamo!

Rezilient i Jana Kukić te očekuju. 🤗