Budi u toku

Šta je novo?

Praktični vodič kada je zaposleni u krizi

25/04/2024

Svetozara Miletića 32, Novi Sad

Da li se pitaš šta da radiš u situaciji kada je zaposleni u burnoutu ili tvoj tim pod stresom? Da li osećaš da ti fale veštine u radu sa zaposlenima, naročito kada imaju neki problem? Da li želiš da unaprediš komunikaciju i veštinu motivisanja?

Rukovođenje i/ili rad sa zaposlenima zahteva set razvijenih kompetencija u cilju uspešnog obavljanja posla i saradnje. Jedna od tih kompetencija podrazumeva usmeravanje, komunikaciju i rad sa zaposlenima sa različitom vrstom emocionalnih i praktičnih problema sa kojima se suočavaju.

Napravili smo trening za sve koji se pitaju kako da pristupe zaposlenima i na koji način da ih motivišu za promenu u smeru poboljšanja njihovog blagostanja i produktivnosti. Trening je podeljen u segmente u kojima se predstavljaju i prorađuju tehnike, smernice i esecijalni alati koji uz adekvatnu primenu pomažu menadžerima da efektivnije podržavaju, motivišu i usmeravaju zaposlene za prevazilaženje teškoća sa kojima se susreću.

Zato, ako ti je već sada u glavi pitanje I šta sad ja da radim? – mi znamo!

Rezilient i Jana Kukić te očekuju. 🤗

First Time Recruiter

Svetozara Miletića 32, Novi Sad

Obuka za profesionalnu selekciju stiže u novom izdanju!

First Time Recruiter je ona naša stara dobra obuka za profesionalnu selekciju, namenjena svima onima koji žele da unaprede svoje veštine.

To znači da – ako:

  • već radiš na ovim poslovima, imaš intervjue iza sebe, ali ponekad ne znaš šta ti je činiti, imaš pitanja ili nedoumice
  • nemaš iskustva, a vidiš svoj put u recruitment-u
  • te privlači HR i želiš da se ”prekvalifikuješ“…ovo je prava obuka za tebe!

Ali teorija bez praktičnog provežbavanja je kao regruter bez kandidata!

Zato ćemo simulirati ceo jedan proces, od početka do kraja tako što: definišemo uslove pozicije, definišemo neophodne kompetencije, pravimo oglas, kreiramo intervju baziran na kompetencijama.

Naučićeš kako da samostalno sprovedeš sve korake, a moći ćeš i da se konsultuješ sa trenerima u vezi sa problemima iz svoje prakse. I to nije sve – imaćeš mogućnost da se postaviš u cipele intervjuera i dobiješ feedback!

Više o obuci možeš pronaći ovde.

Vidimo se 18. i 19. aprila!

Trening za trenere

Prijave su u toku!

Nauči da učiš druge! A naučićeš kako da ispitaš potrebe i osmisliš dizajn treninga, prilagodiš sadržaj različitim učesnicima i adekvatno preneseš znanje. Sprovešćemo te kroz sve neophodne korake koje je potrebno da preduzmeš – od same ideje, pa sve do realizacije.

Očekuje te: 5 edukativnih modula (grupni susreti), 3 individualne coaching sesije, 2 praktična modula.

Startujemo 29. februara i kroz ove susrete ćemo te pripremiti da do juna zaokružiš svoje iskustvo na ovom programu.

Kako? Tako što ćeš po završetku programa samostalno realizovati trening u svojoj kompaniji, a mi ćemo te u tome podržati!

Više o Treningu za trenere možeš saznati ovde.