Budi u toku

Šta je novo?

Kreaktivnost

Gourmet Centar Vrdnik

Imaš šta da kažeš, ali te drugi nadglasaju? Mnogo toga bi da promeniš i predložiš, ali te brine reakcija drugih? Privlači te da isprobaš nove stvari, ali se plašiš da ne pogrešiš? Često ti kažu da treba da proširiš ugao gledanja na neku situaciju?

Ako se pronalaziš u nekoj od prethodnih rečenica – onda je ovo program za tebe!

Kreativnost nije samo stvaranje neverovatnih umetničkih dela ili velikih ideja. Kreativnost obuhvata mnogo širi spektar – rešavanje problema, razmišljanje van okvira, pronalaženje rešenja za svakodnevne izazove…

Promena perspektive, razumevanje druge osoba i pronalaženje zajedničkog jezika, rešavanje problema sa ograničenim resursima – sve je to primena kreativnog načina razmišljanja. Zato smo kreirali dvodnevni program – Kreaktivnost!

Pridruži nam se 30. i 31. maja da zajedno otključamo tvoju kreativnost! 🤗

Praktični vodič kada je zaposleni u krizi

25/04/2024

Svetozara Miletića 32, Novi Sad

Da li se pitaš šta da radiš u situaciji kada je zaposleni u burnoutu ili tvoj tim pod stresom? Da li osećaš da ti fale veštine u radu sa zaposlenima, naročito kada imaju neki problem? Da li želiš da unaprediš komunikaciju i veštinu motivisanja?

Rukovođenje i/ili rad sa zaposlenima zahteva set razvijenih kompetencija u cilju uspešnog obavljanja posla i saradnje. Jedna od tih kompetencija podrazumeva usmeravanje, komunikaciju i rad sa zaposlenima sa različitom vrstom emocionalnih i praktičnih problema sa kojima se suočavaju.

Napravili smo trening za sve koji se pitaju kako da pristupe zaposlenima i na koji način da ih motivišu za promenu u smeru poboljšanja njihovog blagostanja i produktivnosti. Trening je podeljen u segmente u kojima se predstavljaju i prorađuju tehnike, smernice i esecijalni alati koji uz adekvatnu primenu pomažu menadžerima da efektivnije podržavaju, motivišu i usmeravaju zaposlene za prevazilaženje teškoća sa kojima se susreću.

Zato, ako ti je već sada u glavi pitanje I šta sad ja da radim? – mi znamo!

Rezilient i Jana Kukić te očekuju. 🤗

First Time Recruiter

Svetozara Miletića 32, Novi Sad

Obuka za profesionalnu selekciju stiže u novom izdanju!

First Time Recruiter je ona naša stara dobra obuka za profesionalnu selekciju, namenjena svima onima koji žele da unaprede svoje veštine.

To znači da – ako:

  • već radiš na ovim poslovima, imaš intervjue iza sebe, ali ponekad ne znaš šta ti je činiti, imaš pitanja ili nedoumice
  • nemaš iskustva, a vidiš svoj put u recruitment-u
  • te privlači HR i želiš da se ”prekvalifikuješ“…ovo je prava obuka za tebe!

Ali teorija bez praktičnog provežbavanja je kao regruter bez kandidata!

Zato ćemo simulirati ceo jedan proces, od početka do kraja tako što: definišemo uslove pozicije, definišemo neophodne kompetencije, pravimo oglas, kreiramo intervju baziran na kompetencijama.

Naučićeš kako da samostalno sprovedeš sve korake, a moći ćeš i da se konsultuješ sa trenerima u vezi sa problemima iz svoje prakse. I to nije sve – imaćeš mogućnost da se postaviš u cipele intervjuera i dobiješ feedback!

Više o obuci možeš pronaći ovde.

Vidimo se 18. i 19. aprila!