Klijenti nas najčešće angažuju kada se nađu pred naizgled nerešivim izazovom da pronađu potreban profil kandidata. A mi to najviše volimo, jer još uvek nismo naišli na nerešivu situaciju!

 

Šta je naša specifičnost?

Ništa ne radimo tipski. Maksimalno se posvetimo tome da razumemo koji profil kandidata je pravi za vas, po pitanju kompetencija, ali i uklapanja u kulturu kompanije. Kada to utvrdimo, zahvaljujući tome što poznajemo svaki pedalj lokalnog tržišta, savetujemo vas:

  • na koji način i kojim kanalima vršiti potragu
  • na kojoj teritoriji i u kojim kompanijama rade vaši idealni kandidati
  • koja je odgovarajuća finansijska ponuda za njih

Najčešće sprovodimo ceo „ključ u ruke“ proces, a nekada sa klijentima procenimo da je povoljnije da sami urade regrutaciju, a mi se uključujemo tako što uradimo finalni assessment kandidata, kako bismo osigurali da izbor bude pravi.

 

Kako dolazimo do kandidata (kojih danas baš i nema)?

Oglasi koje pravimo prevazilaze standardne fraze, vrlo su kreativni i pisani “iz cipela kandidata”. Zahvaljujući tome dobijamo dvostruko više kvalitetnih prijava u odnosu na prosek, ali i podižemo imidž kompanije na viši nivo. Ne oslanjamo se samo na aktivne kandidate, već paralelno kontaktiramo pasivne kandidate preko LinkedIn-a i naše baze, gde dobijamo odziv 80-100%.

Koje alate koristimo?

Koristimo najsavremeniju ATS platformu, Recruiter.rs, koja takođe pomaže da kandidati imaju pozitivno iskustvo u procesu selekcije. Kroz user-friendly proces apliciraju, rešavaju testove online, u vreme koje im odgovara, biraju termin intervjua sa našim konsultantima i čak dobijaju i svoje rezultate odmah nakon rešavanja testova.

 

Regrutujemo, ali i delimo znanje!

Poslednjih desetak godina smo redovno nagrađivani za najbolji proces selekcije u Srbiji od strane portala za zapošljavanje Infostud, prema objektivnim ocenama preko 80.000 kandidata. Zato smo rešili da naše znanje i iskustvo u regrutaciji prenosimo na Obuci First Time Recruiter, što radimo od 2012. godine. Naša iskustva i metode koriste mnoge velike domaće kompanije, zahvaljujući brojnim HR-ovima koji su prošli našu obuku (MK group, Hemofarm, Tarkett, Infostud, Norma group, DDOR, Neoplanta, Levi 9…).

Naš tim je uvek tu...
...za dodatna pitanja i više informacija!

Marija Simov

HR Business Partner | Carlsberg Group

Za saradnju sa TIM centrom se uvek opredeljujemo kada nam je potreban pouzdan partner u HR procesima. Kada su u pitanju pozicije u našoj pivari, a i van nje, imali smo sjajnu saradnju sa TIM Centrom. Tačno su prepoznali koji je to poželjni profil kandidata koje tražimo, bili inovativni kada su u pitanju moderni kanali regrutacije, brzi u pretrazi, uz naravno, visok stepen profesionalnosti i podrazumevanu anonimnost. TIMovci, uvek je zadovoljstvo raditi sa vama!

Sonja Ivković

HR Director | 3bank

Istaknute kvalitete poput profesionalnosti, poštovanja dogovorenih rokova i prijatne saradnje, naivno i dalje smatram opštom poslovnom kulturom, tako da ih ne bih navodila u ovom kontekstu. Ono što posebno cenim u saradnji sa TIM Centrom je njihova autentična motivacija da obezbede najbolji mogući odgovor na potrebu klijenta/poslodavca. Još narodskije, rekla bih da za svakog klijenta, TIMovci traže nove članove tima kao da traže za sebe. Preporuka od srca.

Jasmina Radenković

| Dijagoninvest

Saradnja sa stručnim timom TIM Centra je od prvog trenutka unela ogroman oslonac našoj kompaniji, prilikom procesa regrutacije i selekcije kandidata. Efikasnost, stručan pristup, inovativnost, vizionarski pristup i razvijena strategija tim TIM Centra, donose veliko poverenje nama kao kompaniji koja se bavi privrednom delatnošću koja je vrlo “živa” i koja zahteva obrazovan i sposoban kadar. Uspešnom selekcijom u saradnji sa TIM Centrom, naša kompanije je dobila lojalne, sposobne i obrazovane zaposlene, koji su još uvek tu sa nama.

Sava Đurica

Owner | Savacoop

Sa TIM Centrom negujemo višegodišnju partnersku saradnju. Kada god postoji pitanje ili potreba koja je usmerena na zaposlene u Savacoop-u – u TIM Centru pronalazim rešenje. Otvoren i fleksibilan pristup, posvećenost klijentu i dobra komunikacija su nešto što odlikuje našu saradnju.